Acasă Social OFICIAL// 13 persoane au decedat de Coronavirus în ultimele 24 de ore....

OFICIAL// 13 persoane au decedat de Coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 748

0

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova informează despre înregistrarea încă a opt decese provocate de noul Coronavirus.

Deces 741: Bărbat de 86 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, fibrilație atrială.

Deces 742: Bărbat de 61 ani, din raionul Soroca. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, ciroză hepatică virală.

Deces 743: Femeie de 76 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 15 iulie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 744: Femeie de 58 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 18 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, AVC.

Deces 745: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, Internat la data de 10 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: pacreatită cronică, sechele post AVC, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 746: Bărbat de 56 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 25 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cancer.

Deces 747: Femeie de 77 ani, din raionul Fălești. Transferată la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Fălești, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 748: Bărbat de 71 ani, din raionul Taraclia. Internat la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Taraclia Comorbidități: diabet zaharat tip II.

În dimineața acestei zile, ministerul a informat despre decesul altor cinci persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.