Acasă Extern O țară din Europa a legalizat cultivarea de canabis acasă

O țară din Europa a legalizat cultivarea de canabis acasă

0

Italia urmează să permită cultivarea la scară mică a plantelor de canabis acasă, după ce miercuri a fost aprobată o reformă de către comisia de justiție a Camerei Inferioare. Reforma dezincriminează creșterea a până la patru plante de canabis acasă, potrivit dailymail.co.uk, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

Cu toate acestea, pedepsele pentru infracțiunile legate de traficul de canabis au crescut, pedeapsa maximă fiind de la șase la zece ani.

Reforma, care a fost propusă de deputatul italian Riccardo Magi, face din Italia una dintre primele țări din Europa care a dezincriminat cultivarea internă a canabisului pentru uz personal, Spania și Republica Cehă permițând, de asemenea, creșterea a până la cinci plante acasă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.