Acasă Social O maternitate din capitală, activată pentru a primi gravidele care au coronavirus....

O maternitate din capitală, activată pentru a primi gravidele care au coronavirus. Câte femei însărcinate sunt internate?

0

Maternitatea nr. 2 din capitală a fost activată pentru a primi gravidele care au coronavirus. Anunțul a fost făcut de Viorica Dumbrăveanu.

Conform ministrei Sănătății, actualmente, în cadrul instituției medicale primesc îngrijiri două paciente infectate cu virusul COVID-19. Oficiala a precizat că starea femeilor este satisfăcătoare.

Precizăm că, până acum, în țara noastră sunt confirmate 298 de cazuri de coronavirus. Conform ultimelor informații, 18 dintre ei au fost tratați, iar doi s-au stins din viață. În același timp, pentru a vindeca pacienții cu forme ușoare ale bolii, autoritățile au activat mai multe spitale din regiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.