Acasă Extern O italiancă de 36 de ani a murit după ce a fost...

O italiancă de 36 de ani a murit după ce a fost atacată de un peşte spadă

0

Italianca Giulia Manfrini, influenceriţă şi practicantă de surfing, a murit vineri după ce a fost atacată de un peşte spadă care i-a străpuns pieptul, în vestul Indoneziei, au confirmat marţi autorităţile pentru AFP, transmite News.ro.

„Ea făcea surfing în largul insulei Masokut. Un peşte-spadă a sărit brusc şi a lovit-o în piept”, provocându-i o rană adâncă de cinci centimetri, a declarat Lahmudin Siregar, directorul interimar al agenţiei de prevenire a dezastrelor din Insulele Mentawai (vestul Sumatrei).

„A fost lovită în piept de un peşte spadă şi a murit aproape imediat”, a mai spus Hidden Bay Resort Mentawais, hotelul unde era cazată, într-o postare pe Instagram luni.

Giulia Manfrini era o influenceriţă italiană în vârstă de 36 de ani, cu peste 27.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, care fusese co-fondatoare a unei agenţii de turism specializată în surfing.

Anul trecut, surferul profesionist american Mikala Jones a murit la vârsta de 44 de ani în urma unui accident în aceeaşi regiune din Indonezia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.