Acasă Social O femeie din satul Zăicani, raionul Râșcani a fost găsită moartă, într-o...

O femeie din satul Zăicani, raionul Râșcani a fost găsită moartă, într-o fântână din localitate

0

O femeie din satul Zăicani, raionul Râșcani a fost găsită moartă, într-o fântână din localitate. Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperită aseară de salvatori, după ce dimineață sora sa o anunțase dispărută.

Potrivit poliției, femeia decedată și sora ei s-au înțeles în ajun ca sâmbătă dimineață să se întâlnească pentru a face împreună conserve pentru iarnă. Prima nu a dat însă ieri niciun semn de viață, așa că alarmată, sora a decis să anunțe poliția și salvatorii pentru a o căuta.

Corpul neînsuflețit a fost găsit abia după ora 19:00, într-o fântână cu o adâncime de 17 metri. Pe cadavru nu au fost descoperite semne de moarte violentă.

Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia. Femeia ar fi locuit singură și nu era conflictuală.

TV8.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.