Acasă Social O femeie din Capitală a rămas fără 2 inele de aur, în...

O femeie din Capitală a rămas fără 2 inele de aur, în timp ce era la Dispensarul Republican de Narcologie

0

Un bărbat este acuzat că a furat 2 inele de aur din geanta unei femei, în timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie, de pe strada Gheorghe Madam din Capitală.

Bărbatul de 36 de ani originar din Chișinău, a fost reținut de oamenii legii. Este de menționat că acesta anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare și circulaţia ilegală a drogurilor.

În timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie, profitând de faptul că în unul din saloane nu este nimeni, pe ascuns a sustras din geantă două inele din aur. Prejudiciul cauzat femeii în vârstă de 41 de ani, constituie 22.600 lei.

Ulterior, individul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, pentru ce a fost anunțat în urmărire penală.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.