Acasă Extern O femeie din Australia, dată dispărută, a fost găsită cu o mușcătură...

O femeie din Australia, dată dispărută, a fost găsită cu o mușcătură de șarpe după șase zile petrecute în munți

0

O femeie care a dispărut în regiunea Snowy Mountains din Australia în urmă cu șase zile a fost găsită de serviciile de urgență după o operațiune masivă de căutare și salvare, relatează BBC.

Poliția a declarat că fotografa Lovisa Sjoberg a suferit o mușcătură de șarpe în timp ce se plimba â în munții îndepărtați din New South Wales și a trebuit să fie tratată pentru rănile sale la fața locului înainte de a fi transportată de urgență la spital.

Sjoberg, în vârstă de 48 de ani, este o vizitatoare obișnuită a Parcului Național Kosciuszko, unde face fotografii ca parte a unui proiect de documentare a cailor sălbatici care trăiesc în munți. Poliția a declarat că ultima dată s-a vorbit cu ea pe 8 octombrie.

Teama pentru siguranța sa a crescut după ce o companie de închirieri auto a raportat că mașina femeii nu a fost returnată și aceasta nu a putut fi contactată. Mașina ei a fost găsită ulterior descuiată și abandonată.

La 21 octombrie, poliția din New South Wales a lansat un apel către public pentru a ajuta la găsirea ei și a început o căutare pe scară largă folosind câini de urmă, pompieri, pădurari și un elicopter cu infraroșu. Îngrijorările au crescut după ce echipele de salvare nu au reușit să o găsească după mai multe zile, iar temperaturile din zona din jurul Parcului Național Kosciuszko au scăzut până la zero grade peste noapte.

Sjoberg a fost găsită duminică după-amiază, ora locală, de un ofițer al Serviciului pentru Parcuri Naționale și Faună Sălbatică, pe traseul Nungar Creek din Kiandra.

„O femeie dispărută din regiunea Snowy Mountains de săptămâna trecută a fost găsită, în urma unei căutări pe scară largă a serviciilor de urgență”, a declarat poliția din New South Wales.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.