Acasă Extern O companie fondată de 3 studenți din Noua Zeelandă le-a dat angajaților...

O companie fondată de 3 studenți din Noua Zeelandă le-a dat angajaților prime de 10.000 de dolari

0

O companie din domeniul educației digitale, fondată în urmă cu 9 ani de trei studenți din Noua Zeelandă, și-a surprins angajații cu o primă de 10.000 dolari neozeelandezi (aproape 6.200 de euro), în semn de mulțumire, relatează The Guardian.

Compania Kami a creat o platformă și o aplicație digitală pentru școală, care permite profesorilor și studenților să interacționeze cu documente și resurse de învățare fie în sala de clasă, fie de la distanță.

Kami a fost fondată în 2013 de trei studenții din Auckland – Hengjie Wang, Jordan Thoms și Alliv Samson, care căutau o modalitate de a-și eficientiza digital notițele. Serviciul este folosit acum în peste 180 de țări, de peste 30 de milioane de profesori și studenți. Peste 90% dintre școlile din SUA folosesc platforma.

Săptămâna trecută, compania a fost clasată pe primul loc în indicele Deloitte Fast 50 2021, al companiilor cu cea mai rapidă creștere, cu „o creștere remarcabilă a veniturilor de 1.177% în ultimii trei ani”.

Anul trecut, Kami și-a oferit softul gratuit profesorilor din întreaga lume, pentru a-i ajuta să continue să ajungă la elevi în perioada cea mai gravă a pandemiei.

Vânzările au scăzut peste noapte, a spus directorul executiv al companiei, Wang, dar acest lucru s-a schimbat când profesorii au cerut ei să plătească pentru aplicație, pentru a asigura viitorul platformei.

Pentru a sărbători atât acest succes, cât și atingerea pragului de 30 de milioane de utilizatori, compania a decis să-și răsplătească angajații.

„Echipa noastră a făcut multe ore suplimentare, a făcut multe sacrificii în ultimele 18 luni, sprijinind profesorii și studenții la nivel global. Am vrut o modalitate de a le mulțumi și de a recunoaște ceea ce au realizat”, a spus Wang.

Compania are 53 de angjați.

Kami nu este singura companie care a dat recompense substanțiale angajaților. Cmpania americană de îmbrăcăminte modelată Spanx a anunțat săptămâna trecută că le oferă angajaților două bilete de avion la clasa întâi și câte 10.000 de dolari, a marca noua sa evaluare de piață de 1,2 miliarde de dolari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.