Acasă Social Numărul de DECESE provocate de COVID – 19 în R. Moldova, crește...

Numărul de DECESE provocate de COVID – 19 în R. Moldova, crește ALARMANT. Încă trei decese în ultimele ore, printre care se numără și o tânără de 23 de ani

0

Alte trei persoane au pierdut lupta cu covind COVID – 19, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Potrivit sursei citate, în pcazul decesului 105 este vorba de o femeie de 43 ani din Drochia. Aceasta a fost internată pe data de 22 aprilie la Spitalului din Bălți, în stare gravă. Victima avea anemie cronică, diabet zaharat, insuficiență renală.

În cazul celui de-al 106-a deces e vorba de o tânără de 23 ani din Bălți. Femeia a fost internată la Spitalul din Bălți, în stare extrem de gravă, pe 27 aprilie. Starea ei s-a agravat deoarece avea insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută.

Cea de-a 107-a victimă a covidului este un bărbat de 63 ani, originar din Căușeni. MSMPS susține că acesta a fost internat pe 23 aprilie la spitalul din Anenii Noi. Comorbidități: Glomerulonefrită cronică difuză, hipertensiune arterială.

Autoritățile au raportat astăzi 157 de cazuri noi de COVID-19 în R. Moldova, după ce pe parcursul ultimelor 24 de ore au fost efectuate 915 teste, inclusiv 220 repetate. Astfel, bilanțul cazurilor confirmate de COVID-19 urcă la 3 638 în R. Moldova, 975 de persoane fiind deja tratate, iar 107 – decedate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.