Acasă Politic Noul ambasador al Chinei în R. Moldova va promova cooperarea bilaterală

Noul ambasador al Chinei în R. Moldova va promova cooperarea bilaterală

0

Ministrul Nicu Popescu l-a primit la Ministerul de Externe pe noul ambasador al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova.

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu ambasadorul agreat al Republicii Populare Chineze la Chișinău, Yan Wenbin.

Vicepremierul Nicu Popescu i-a urat ambasadorului Yan Wenbin succes în activitatea diplomatică începută la Chișinău.

„Am vorbit cu domnul ambasador despre necesitatea valorificării oportunităților de intensificare și dezvoltare a schimburilor comerciale bilaterale, încurajând dialogul la nivelul mediilor de afaceri, precum și participarea activă la misiuni economice”, a menționat șeful diplomației Republicii Moldova.

Cu prilejul întrevederii, diplomații au avut un schimb de opinii cu privire la evoluția relațiilor bilaterale și modalitățile de avansare a dialogului moldo-chinez, inclusiv în contextul sărbătoririi, în anul 2022, a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.