Acasă Politic Noi modificări ai cunducerii PAS

Noi modificări ai cunducerii PAS

0

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a organizat ședința Consiliului Național Politic în regim online. Membrii CNP și-au exprimat votul pentru a numi interimatul a șapte noi vicepreședinți și un nou secretar general.

Potrivit unui comunicat de presă, în funcția de prim-vicepreședinte a fost votat Igor Grosu, iar în funcția de secretar general – Andrei Spînu. Au fost numiți patru vicepreședinți pe construcție de partid: Veronica Roșca, Doina Gherman, Lilian Carp  și Vladimir Bolea și opt vicepreședinți pe domenii de politici: Sergiu Litvinenco – Administrație Publică și Proces Legislativ, Natalia Gavrilița – Finanțe, Mihai Popșoi – Externe, Olesea Stamate – Justiție și Anticorupție, Radu Marian – Business și Economie, Liliana Nicolaescu-Onofrei – Educație, Dan Perciun – Social, Iuliana Cantaragiu – Mediu.

În același timp, au fost aprobați doi membri noi ai Biroului Permanent Național, organul executiv al partidului: Rosian Vasiloi – Șeful Poliției de Frontieră în Guvernul Sandu și Iurie Cristea – șeful cabinetului Ministrei Liliana Nicolaescu-Onofrei în Guvernul Sandu.

„PAS a devenit  cel mai important partid pro-european din Republica Moldova datorită promovării în funcții de conducere a oamenilor competenți și onești, care acționează doar în beneficiul cetățenilor. PAS va rămâne în continuare epicentrul schimbărilor spre bine în Republica Moldova și îndemnăm toți oamenii de bună-credință să ni se alăture”, a declarat Maia Sandu, Președinta PAS.

tribuna.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.