Acasă Social Noi detalii despre poliţistul bătăuş din Căuşeni

Noi detalii despre poliţistul bătăuş din Căuşeni

0

Poliţistul din oraşul Căuşeni, care, la sfârşitul lunii iunie, a fost implicat într-o bătaie, la terasa unei benzinării din localitate, a rămas fără epoleţi.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a activat cinci ani în sistemul poliţienesc.

Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de şeful Inspectoratului de Poliţie Căuşeni, Ion Balcan.

Comportamentul poliţistului a fost analizat de către Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI. Ancheta de serviciu a fost finalizată luni, 27 iulie.

Scena scandaloasă provocată de poliţistul bătăuş a fost filmată de către un martor, iar filmuleţul cum omul legii este doborât la pământ dintr-o lovitură, a fost postat pe reţelele de socializare.

Potrivit martorilor oculari, poliţistul, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, ar fi dat cu mașina peste masa la care se aflau tinerii. Mai mult, omul legii a agresat verbal petrecăreţii şi chiar a sărit la bătaie la unul dintre ei.

publika.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.