Acasă Social Noi detalii despre moartea solistului trupei 7 klase, Cătălin Caragea

Noi detalii despre moartea solistului trupei 7 klase, Cătălin Caragea

0

Solistul trupei 7 klase, Cătălin Caragea, a fost găsit mort într-un apartament din centrul Chișinăului de către o rudă, dar nu într-un apartament din București așa cum se vehiculase anterior. Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută în jurul orei 03:21.

Contactată telefonic, Natalia Satati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost alertată despre faptul că într-un apartament a fost depsitat cadavrul unui tânăr în vârstă de 22 de ani, strangulat cu o curea.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Centru, dar și un medic-legist, care au stabilit că pe suprafața cadavrului nu au fost depistate ume de moarte violentă, doar cele caracteristice strangulării. Totodată, s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur și a fost depistat de către o rudă de a sa care a venit să-l viziteze, după ce acesta nu răspundea de ceva timp la telefon”, ne-a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să menționeze că pe cazul dat a fost  pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a motivului care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

„Dânsul nu a lăsat niciun bilețel de adio”, a precizat Stati.

De altă parte, surse apropiate anchetei, ne-au comunicat că acesta ar fi zăcut în casă mai bine de 24 de ore.

Totodată, este de menționat că producătorul trupei „7 klase” a venit cu un mesaj de condoleanțe și o confirmare referitor la decesul solistului Cătălin Caragea.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, scrie Bădicu pe pagina sa de Facebook. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.