Acasă Social Noi detalii despre incendiul dintr-un apartament din municipiul Chișinău. Un bărbat a...

Noi detalii despre incendiul dintr-un apartament din municipiul Chișinău. Un bărbat a murit la spital

0

Un bărbat a murit la spital, în urma incendiului care s-a produs ieri-seara, în jurul orei 17:02, pe strada Alexandru Marinescu, din municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD. Astfel, potrivit surselor din cadrul IGSU, incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul trei al unui bloc de locuit cu cinci etaje. 

Flăcările au distrus bunurile materiale dintr-o odaie și din antreu, iar din apartament pompierii au evacuat două persoane, o femeie de 49 de ani, care era proprietara apartamentului, dar și un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Femeia era în stare de ebrietate și s-a ales cu o intoxicație ușoară, iar bărbatul s-a ales cu arsuri pe suprafața corpului și a fost transportat la spital în stare de inconștiență.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, la scurt timp după internare, acesta a decedat la spital.

Totodată, în timpul intervenției pompierilor, din blocul de locuințe au fost evacuați toți locatarii din blocul cu pricina.

Cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilită de către specialiștii în domeniu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.