Acasă Social Noi detalii despre femeia care s-a strangulat: Urma să fie externată

Noi detalii despre femeia care s-a strangulat: Urma să fie externată

0

Caz cutremurător în capitală. O pacienta în vârstă de 48 de ani, care era internată la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” din Chișinău, s-a sinucis în această noapte. Femeia era infectată cu noul tip de coronavirus și se trata în instituția medicală din data de 3 iulie, transmite SafeNews.md cu referire la Tvc.md.

Potrivit medicilor de la spitalul Arhanghelul Mihail, tragedia s-ar fi întâmplat în această dimineață în jurul orei 05.00 în camera de baie, iar femeia s-ar fi strangulat cu furtunul de la duș.

Veronica Țugulschi, șef UPU, al „SCM” „Sfântul Arhanghel Mihail”: „Dimineața a mers la baie, ea anunțat doamnele din salon că merge la baie și noi când am văzut că nu iese din baie, a fost solicitat medicul de gardă, asistența medicală, infirmiera, dar din păcate, deja era târziu. Am solicitat un echipaj de poliție și deja ce s-a întâmplat în realitate, examinarea creierului o să fie la medicina legală.”

Doctorii spun că din punct de vedere medical, femeia nu avea niciun motiv ca să-și pună capăt zilelor. Aceasta se simțea bine, iar sâmbătă urma să fie testată repetat la virusul COVID-19 pentru ca să ia decizia în privința externării.

Veronica Țugulschi, șef UPU, al „SCM” „Sfântul Arhanghel Mihail”: „Nu a primit din partea lucrătorilor medicali nicio veste ca dumneaei să facă ceea ce a făcut, dar luând în considerație că în ultimul timp se discută tot mai mult dereglările funcționale ale sistemului nervos în cadrul SARS-COV2, noi am observat că pacienții în ultimul timp la a 13-14 zile fac stări depresive, halucinații, excitații psihomotorii, depresii severe și psihoze acute.”

Veronica Țugulschi mai spune că anterior cinci pacienți infectați cu coronavirus de la spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” au fost transferați la spitalul de psihiatrie cu psihoză acută. 

Anterior o pacientă în vârstă de 69 de ani infectată cu COVID-19, care urma tratament la Institutul de Medicină Urgentă, a căzut de la etajul cinci al spitalului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.