Acasă Extern Noi detalii: Autorul masacrului din Rusia a rămas fără picior

Noi detalii: Autorul masacrului din Rusia a rămas fără picior

0

Studentul Timur Bekmansurov, care a omorât opt persoane la Universitatea de stat din Perm, a fost operat și i-a fost amputat un picior. Potrivit presei ruse, Meduza.io, este vorba despre piciorul stâng, fapt confirmat de către reprezentanții cadrelor medicale, informează SafeNews.md cu referire la Realitatea.md.

Sursele mai spun că Bekmansurov este în stare foarte gravă, în secția de reanimare, fiind conectat la aparatele de respirație artificială.

Motivul amputării piciorului țin de rănile primite în dreptul șoldului. De asemenea, el a are un plămân rănit, ficatul și alte organe interne rănite.

Amintim, că în urma focurilor de armă deschise de Timur Bekmansurov în Universitatea de stat din Perm, au fost uciși opt oameni, iar alți 28 au fost răniți și se află în spital.  

Bekmansurov a fost rănit în timpul reținerii sale, de către un polițist, Constantin Kalinin, care ar putea fi premiat pentru acțiunile sale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.