Acasă Politic NOI, ACASĂ și PSDE, înregistrați la referendum. Cererea partidului ,,Victorie”, respinsă

NOI, ACASĂ și PSDE, înregistrați la referendum. Cererea partidului ,,Victorie”, respinsă

0

Încă trei participanți la referendumul constituțional din 20 octombrie au fost înregistrați luni, la Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre Partidul Politic „NOI”, Partidul Reîntregirii Naționale ,,ACASĂ” și Partidul Social Democrat European. Toate trei vor promova opțiunea „DA” la referendum.

Totodată, a fost respinsă cererea de înregistrare a Partidului Politic ,,Victorie”, care a declarat că promovează opțiunea de vot „NU”. Iar proiectul de respingere a cererii de înregistrare a Partidului Politic „Voința poporului” nu a întrunit numărul necesar de voturi, respectiv decizia referitoare la această formațiune a fost amânată.

În total 14 partide politice au fost înregistrate de CEC în calitate de participanți la referendumul din 20 octombrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.