Acasă Social NEWS ALERT // Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19, în scădere. +50 în...

NEWS ALERT // Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19, în scădere. +50 în ultimele 24 de ore

0

În urma procesării a 273 de probe de laborator, alte 50 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Astfel, bilanțul cazurilor de Covid-19, înregistrate în R. Moldova a ajuns la 1712. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrei, au fost prelevate probele la toate persoanele care întrunesc definiția de caz a Covid -19.

Astfel, potrivit ministrei, două cazuri sunt de import din Polonia și Spania, restul sunt cu transmitere locală: 18 în regiunea transnistreană, la Chișinău și Soroca câte 4, Fălești-5, Cahul Edineț și Bălți câte 3, Căușeni, Glodeni, Taraclia câte 2, Criuleni și Ștefan-Vodă câte un caz.

„Ne propunem pentru următoarele zile să intensificăm măsurile de testare, în mod special acolo unde sunt focare de infectare”,a spus ministra.

Actualmente, în stare gravă se află 168 de pacienți, în stare de gravitate medie – 471, iar 107 au fost tratați. În același timp, 35 de oameni au decedat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.