Acasă Politic NATO îi trântește ușa în nas lui Dodon. Întrevederea cu Stoltenberg, anulată

NATO îi trântește ușa în nas lui Dodon. Întrevederea cu Stoltenberg, anulată

0

NATO îi trântește ușa în nas lui Dodon. Șefului statului i-a fost refuzată o întrevedere cu reprezentanții Alianței Nord-Atlantice. Despre aceasta anunță deputatul Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook, anunță deschide.md.

„Reprezentantului slugarnic al Kremlinului în Republica Moldova, Igor Dodon, i-a fost trântită ușa în… nas, de către cea mai viabilă și sigură organizație politico-militară din lume. Alianța Nord-Atlantică a impus un regim strict de carantină pentru cel mai periculos și contagios virus din Republica Moldova, cu numele de Igor Dodon. Cei de la NATO n-au mai dorit să asculte gogoașele rusești despre “recunoașterea internațională a neutralității militare permanente” (dar cu armată rusă de ocupație pe teritoriul nostru!) și despre “politica externă echilibrată” în versiunea Kremlinului, în consecință refuzandu-i lui Dodon să-și mai facă apariția pe la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice”, scrie Reniță. 

Conform unor surse sigure din cadrul NATO, Iurie Reniță a declarat pentru DESCHIDE.MD că vizita la Bruxelles urma să aibă loc în zilele următoare, pe 3 și 4 martie.

„Dodon a solicitat să se întâlnească cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cu care urma să discute despre relațiile bilaterale. Sub pretext diplomatic, Dodon a primit refuz. A ținut vizita în taină, pentru că nu era sigur că reprezentanții NATO vor accepta întrevederea acestuia cu Stoltenberg”, a declarat Reniță pentru Deschide.MD.

Am încercat să aflăm de la reprezentanții Președinției dacă este veridică informația privind întrevederea lui Dodon cu secretarul general al NATO, însă aceștia ne-au spus că „nu comentează declarațiile opoziției”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.