Acasă Politic Moțiunea de cenzură // Externele de la Moscova: Suntem dispuși să mediem...

Moțiunea de cenzură // Externele de la Moscova: Suntem dispuși să mediem problemele politice interne de la Chișinău

0

Externele de la Moscova anunță că sunt dispuse să medieze identificarea unui consens pentru soluționarea contradicțiilor politice interne de la Chișinău. Acest lucru a fost anunțat joi, de către ministrul adjunct de externe al Federației Ruse, Andrei Rudenko, transmite TASS. 

Rudenko a concluzionat că situația politică internă din Republica Moldova este „imprevizibilă din punctul de vedere al componenței parlamentare și din punct de vedere antagonismului dintre principalele forțe politice, dintre președintele Dodon, Partidul Socialiștilor și oponenții acestora din Parlament”. Rudenko speră că forțele politice vor ajunge la un consens.

„Rusia, la rândul ei, va ajuta R. Moldova să găsească acest consens”, a declarat ministrul adjunct al Externelor. 

Propunerea externelor de la Moscova vine în contextul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu, depusă în Parlament. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.