Acasă Social Moldoveancă, suspectată de incendierea unui apartament în Israel

Moldoveancă, suspectată de incendierea unui apartament în Israel

0

O moldoveană este suspectă de incendierea unui apartament în Israel. Potrivit presei locale, în data de 3 octombrie, salvatorii au intervenit să lichideze un incendiu izbucnit într-o locuință din orașul Beer Șeva.

Ajunși la fața locul ilocului, pompierii au dat peste o femeie de aproximativ 45 de ani, care manifesta un comportament suspect. Ulterior, salvatorii au predat femeia poliției.

În cadrul documentării, aceasta s-a dovedit a fi o cetățeană a Republicii Moldova, care îngrijea de o israeliană de 90 de ani. În timpul interogării, moldoveanca a declarat forțelor de ordine israeliene că în corpul ei ar exista un „cip” ce îi ordonă să efectueze anumite acțiuni.

Prin urmare, suspecta a fost reținută și urmează să fie supusă unei testări psihiatrice.

Din fericire în urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.