Acasă Social Moldova va participa la Expoziția Universală Osaka 2025

Moldova va participa la Expoziția Universală Osaka 2025

0

Republica Moldova își va prezenta inovațiile și realizările la Expoziția Universală Osaka 2025. Autoritățile își propun astfel să promoveze imaginea Republicii Moldova pe plan internațional, scrie Realitatea.md

Obiectivul participării la eveniment este facilitarea și dezvoltarea relațiilor economice, investiționale, culturale și turistice.

Pentru expoziție, Moldova trebuie să își construiască un pavilion unde vor fi prezentate produse unice, spectacole sau se vor organiza întâlniri de afaceri deschise publicului larg.

De regulă, expozițiile universale se organizează o dată la cinci ani și durează maxim șase luni. Ultimul eveniment internațional de acest gen a avut loc în Dubai, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021.

La ediția precedentă a Expoziției Universale, pavilionul țării noastre a fost vizitat de peste 174 000 de persoane din peste 110 state. Atunci, vizitatorii evenimentului au gustat mere moldovenești, au primit mărțișoare și au aflat semnificația Pomului Vieții.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.