Acasă Social Mobilizare masivă a polițiștilor din Comrat. Un copil de trei ani, dispărut...

Mobilizare masivă a polițiștilor din Comrat. Un copil de trei ani, dispărut de acasă, găsit după o operațiune de trei ore

0

Un copil de doar trei ani, care dispăruse de acasă, a fost găsit, luni seara, pe un câmp de lângă Comrat în urma unei mobilizări în masă a polițiștilor și localnicilor din Găgăuzia. Ampla operațiune, în care s-au folosit și drone, a durat mai bine de trei ore, scrie ziua.md.

Băiatul dispăruse de acasă în jurul orei 19.00, iar peste o oră părinții îngrijorați au alertat imediat polițiștii.

„Ținând cont de faptul că în adiacent este o zonă împădurită și mlăștinoasă, toată poliția a ieșit pe alarmă, cu ridicarea dronelor, în căutarea copilului”, anunța aseară IGP.

În urma operațiunii ample, cu implicarea angajaților Direcției de Poliție a Găgăuziei și a voluntarilor, copilul de trei ani a fost găsit pe un câmp de lângă Comrat și adus imediat familiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.