Acasă Istorii din spatele culisei Ministerul Sănătății: Avem cazuri de infectări cu COVID-19, după ce persoanele au...

Ministerul Sănătății: Avem cazuri de infectări cu COVID-19, după ce persoanele au fost imunizate. Explicația medicilor

0

Au fost confimați pozitiv cu COVID-19, după ce și-au administrat vaccinul. Este vorba de câteva de câteva persoane din rândul celor imunizați împotriva virusului. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Sănătății, care au ținut să precizeze faptul că persoanele respective au fost vaccinate în perioada de incubație, când nu știau că sunt infectate.

Potrivit specialiștilor, toate vaccinurile care sunt administrate pentru a preveni infectarea cu COVID-19 nu conțin în componența sa virus, ci ajută la formarea anticorpilor în organism.

„Deci aceste vaccinuri nu induc boala și nu o provoacă. Vaccinurile sunt eficiente. Odată ce pacientul a fost vaccinat, trebuie să respecte regulile impuse pentru a nu se contamina în perioada postvaccinală. După prima doză noi nu suntem protejați de a face această maladie, noi suntem doar în procesul de a forma anticorpi. Chiar și după a doua doză, la fel, noi vom respecta aceste recomandări”, îndeamnă coordonatorul campaniei de vaccinare Ninel Revenco.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.