Acasă Politic Mingir, Hîncești: Locuitorii își exprimă dorința de progres pe 20 octombrie

Mingir, Hîncești: Locuitorii își exprimă dorința de progres pe 20 octombrie

0

Locuitorii comunei Mingir din raionul Hîncești se pregătesc să-și exercite dreptul la vot pe 20 octombrie, subliniind că aceasta este o oportunitate crucială pentru a construi o țară puternică și dezvoltată. Comunitatea este mândră de valorile și realizările sale, amintind cu respect de personalitățile locale precum campionul Tudor Casapu, canotoarea Maria Olărașu și maestrul Nicolae Gribincea.

În discursul său, președinta Maia Sandu a evidențiat importanța unității și a votului, afirmând că puterea oamenilor stă în alegerile pe care le fac. Comunitatea a beneficiat recent de lucrări importante, printre care reabilitarea drumului Sofia-Cărpineni-Mingir, extinderea grupelor de creșă la grădiniță, construcția unor noi rețele de apă și canalizare, precum și modernizarea Casei de Cultură. De asemenea, albia râului Lăpușna este în proces de curățare și adâncire, toate acestea fiind parte a celor 29 de proiecte implementate prin programul „Satul European” în raionul Hîncești.

„Pe 20 octombrie cerem 2 buletine de vot! Să continuăm să construim țara!” au declarat locuitorii, subliniind angajamentul lor față de viitorul comunității și al Republicii Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.