Acasă Politic Mihai Popșoi: Nu s-au epuizat buletinele în Rusia, ce dovedește odată în...

Mihai Popșoi: Nu s-au epuizat buletinele în Rusia, ce dovedește odată în plus că am avut o deschidere pentru toți cei care au dorit să voteze

0

Vicepremierul Mihai Popșoi a făcut unele precizări despre „mobilizarea extraordinară a cetățenilor la scrutinul de duminică și neepuizarea buletinelor de vot la secțiile din Federația Rusă”, informează TRIBUNA.

„A fost o mobilizare extraordinară și suntem recunoscători tuturor cetățenilor noștri. Cât privește încălcările care au avut loc, au fost anumite iregularități, dar în pofida acestor încercări, nici măcar acele 10.000 de buletine care au fost transmise (în secțiile din Rusia) nu au fost epuizate, chiar dacă am oferit încă două ore în plus. Deci acest mit despre viitoarea epuizare a buletinelor nu s-a adeverit.

De aceea vom totaliza toate încălcările, indiferent dacă s-au întâmplat în afară țării sau în interiorul țării, și autoritățile de resort vor acționa. Încă o dată vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care s-au mobilizat într-un mod exemplar și rezultatul pozitiv pe care l-am obținut a fost apreciat nu doar aici în țară, dar și de toți partenerii internaționali care au felicitat Republica Moldova și poporul Republicii Moldova pentru acest rezultat bun și sprijinul a fost reconfirmat din partea membrilor Uniunii Europene, a conducerii Uniunii Europene și tuturor partenerilor care sprijină Republica Moldova în calea sa spre marea familie europeană”, a declarat politicianul.

Totodată, Mihai Popșoi s-a referit și la cozile de la secțiile din Federația Rusă. „Vreau să vă spun că și eu am stat la coadă să votez în sectorul Râșcani al Chișinăului, lucru care m-a bucurat, de altfel, și am înțeles și de la mulți alți colegi, prieteni, rude că a fost o mobilizare mare și acest lucru bucură. Așa cum spuneam, nu s-au epuizat buletinele (în Rusia), ce dovedește odată în plus că am avut o deschidere pentru toți cei care au dorit să voteze și așa vom face și în turul doi”, a subliniat el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.