Acasă Sport ”Mi s-au oferit 250 de milioane de euro pentru Messi!” Momentul când...

”Mi s-au oferit 250 de milioane de euro pentru Messi!” Momentul când istoria fotbalului putea fi alta

0

Istoria fotbalului se putea schimba în 2006 – asta, după dezvăluirile fostului președinte al Barcelonei, Joan Laporta, cel care și-a anunțat candidatura la alegerile pentru președinția grupării catalane de anul viitor.

Laporta a vorbit despre o ofertă fabuloasă a lui Inter – Massimo Moratti a vrut să dea 250 de milioane de euro pentru argentinianul care avea atunci doar 19 ani. Messi debutase pe Camp Nou cu doi ani înainte și a devenit repede titular atrâgând interesul multor cluburi mari.

„Messi a avut mereu oferte. În 2006, patronul lui Inter, Moratti, mi-a dat 250 de milioane de euro pentru el, dar am refuzat. A fost și o discuție cu familia lui.

Juan Laporta: ”I-am spus tatălui lui Messi ce am de gând să fac”

Tatăl lui Messi m-a întrebat ce aș face în locul lui, iar eu i-am zis că cel mai bun lucru este ca Messi să rămână pentru că voi construi pentru el o echipă capabilă să atingă cele mai mari succese, care îi va aduce glorie, care va scrie istorie,” a dezvăluit Laporta, cel care a condus Barcelona între 2003 și 2010.

Messi a rămas și a ajuns la 641 de goluri în 734 de apariții în tricoul blaugrana, a cucerit 10 titluri în La Liga, de 4 ori UEFA Champions League și de 6 ori Balonul de Aur.

În această vară, după un sezon mai puțin reușit al Barcelonei, Messi și-a manifestat intenția de a pleca, iar printre destinațiile vehiculate a fost chiar Inter Milano.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.