Acasă Social Meteorologii emit Cod Galben de înghețuri pentru 23 octombrie

Meteorologii emit Cod Galben de înghețuri pentru 23 octombrie

0

Meteorologii au anunțat un Cod Galben de înghețuri pentru data de 23 octombrie 2024. Conform previziunilor, în timpul nopții și dimineții, se așteaptă apariția înghețurilor izolate la nivelul solului, cu temperaturi prevăzute între -1°C și -4°C. În aer, valorile termice vor scădea până la -1°C.

Specialiștii avertizează că aceste condiții meteorologice ar putea avea un impact negativ asupra culturilor și vegetației din regiunile afectate. Ei recomandă agricultorilor și celor care depind de vremi favorabile să fie vigilenți și să ia măsurile necesare pentru a proteja produsele agricole expuse la temperaturi scăzute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.