Acasă Sport Messi: Inter Miami va fi ultimul club din cariera mea

Messi: Inter Miami va fi ultimul club din cariera mea

0

Lionel Messi nu se va întoarce acasă, în Argentina, pentru a-şi încheia cariera de fotbalist. Într-un interviu acordat miercuri pentru ESPN, argentinianul a declarat că va „agăţa ghetele în cui” la actualul său club, Inter Miami.

În vârstă de 36 de ani, câştigătorul de opt ori al Balonului de Aur a recunoscut că i-a fost „puţin teamă că totul se va sfârşi”, amintind că încă îi place „să joace fotbal şi să meargă la antrenament în fiecare zi”, scrie News.ro.

În timp ce unii ar fi crezut că Messi se va întoarce la Newell’s Old Boys, clubul la care a debutat în oraşul său natal Rosario, el îşi va încheia cariera în MLS.

De la sosirea sa în 2023, campionul mondial din 2022 a continuat să pună în mare dificultate defensivele de pe partea cealaltă a Atlanticului. El a marcat 25 de goluri şi a oferit 16 pase de gol în 29 de meciuri pentru franciza lui David Beckham.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.