Acasă Social Mesajul mai multor medici către cetățenii R. Moldova: Ne sufocăm

Mesajul mai multor medici către cetățenii R. Moldova: Ne sufocăm

0

Lucrătorii medicali din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” au venit cu un îndemn către cetățenii R. Moldova în contextul creșterii numărului de cazuri de infectați în ultimele zile.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției, lucrătorii medicali îndeamnă oamenii să demonstreze solidaritatea în limita posibilităților și să nu facă deplasări și contacte inutile în societate, transmite SafeNews.md.

„Ne adresăm părinților și tuturor cetățenilor! Ca și alți colegi ai noștri din alte spitale, care luptă pentru viața și sănătatea Dvs și a copiilor Dvs – NE SUFOCĂM!
Ne sufocăm în costumele de protecție pe această vreme, și ne sufocăm în disperare la speranța că cetățenii vor lua situația epidemică în serios!
Lucrăm zi și noapte, ne limităm în alte activități și deplasări – doar ca să asigurăm securitatea și sănătatea pacienților în spitalele noastre! Vă îndemnăm să demonstrați solidaritatea în limita posibilităților Dvs și să nu faceți deplasări și contacte inutile în societate.
Nu ne lăsați să ne disperăm în munca noastră zilnică!”, se arată în mesaj.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.