Acasă Politic Marian, despre proteste: Echipa Putin este pro-război, haos și hoție

Marian, despre proteste: Echipa Putin este pro-război, haos și hoție

0

Deputatul Radu Marian a comentat acțiunile de protest organizate în fața Parlamentului, ca răspuns la faptul că unor parlamentari li s-a interzis accesul la cinci ședințe plenare.

„Acesta este rezultatul direct al amenințărilor pe care ei le-au enunțat”, a notat pe pagina sa de Facebook, Radu Marian.

„Echipa Putin este nemulțumită că i s-a interzis accesul la 5 ședințe ale parlamentului. Acesta este rezultatul direct al amenințărilor pe care ei le-au enunțat de câteva ori in plen. Au fost atenționați, apoi au încercat să împiedice desfășurarea ședințelor plenare, iar rezultatul e inevitabil.

Echipa Putin este echipa pro-război, haos, violență și hoție. Echipa Moldova sunt cetățenii din țara noastră care își vor pace, liniște și un viitor european”, a scris Marian.

Zeci de oameni s-au adunat în fața Parlamentului în susținerea deputaților din opoziție, ținând în mâini pancarte cu mesaje anti-PAS. Poliția Capitalei a confirmat că 27 de manifestanți au fost duși la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

De menționat că deputaților Vasile Bolea, Denis Ulanov, Vadim Fotescu, Irina Lozovan, Marina Tauber, Reghina Apostolova și Alexandr Nesterovschi li s-a interzis participarea la cinci ședințe ale Parlamentului pentru că „au obstrucționat activitatea Legislativului, blocând tribuna centrală”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.