Acasă Sport Manchester City a câștigat superduelul cu PSG în Liga Campionilor

Manchester City a câștigat superduelul cu PSG în Liga Campionilor

0

Manchester City a câștigat superduelul cu Paris Saint-Germain în Liga Campionilor. „Citadinii” s-au impus cu 2-1 pe teren propriu, iar după acest meci ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiției.

Gruparea franceză a deschis scorul prin Kylian Mbappe în debutul reprizei secunde, însă gazdele și-au revenit în scurt timp. Raheem Sterling și Gabriel Jesus au marcat câte un gol și i-au adus lui Manchester City revanșa mult dorită pentru înfrângerea de la Paris din septembrie.

„Citadinii” au câștigat grupa A, iar PSG s-a calificat de pe locul doi. În celălalt meci al grupei, RB Leipzig a surclasat pe Club Brugge în deplasare, scor 5-0. Christopher Nkunku și Emil Forsberg au reușit câte o dublă, iar încă un gol a fost înscris de Andre Silva.

S-a calificat în optimile de finală și Sporting Lisabona. Campioana Portugaliei a învins-o pe Borussia Dortmund cu 3-1 și a eliminat-o astfel din competiție. Pentru „lei”, Pedro Gonçalves a marcat două goluri, iar Porro a înscris o dată. Autorul singurului gol al grupării germane a fost Donyell Malen.

Sporting va încheia grupa C pe locul doi, iar pe prima poziție se va clasa Ajax Amsterdam. „Lăncierii” au obținut cinci victorii în tot atâtea meciuri. Aseară, Ajax a dispus de Beșiktaș Istanbul în deplasare, scor 2-1, grație unei duble a atacantului ivorian Sebastien Haller.

Între timp, în grupa B, AC Milan a învins-o pe Atletico Madrid în capitala Spaniei cu 1-0. Junior Messias a marcat în minutul 87.

În cealaltă partidă a grupei, FC Liverpool s-a impus în fața lui FC Porto cu 2-0. Thiago Alcantara și Mohamed Salah au înscris câte o dată. 

„Cormoranii” au câștigat grupa, iar lupta pentru locul secund este incendiară. Înaintea ultimei etape, FC Porto are 5 puncte, iar AC Milan și Atletico au câte patru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.