Acasă Politic Maia Sandu l-a sunat pe Chicu: Țara are nevoie de un alt...

Maia Sandu l-a sunat pe Chicu: Țara are nevoie de un alt Parlament și Guvern

0

Premierul Ion Chicu a avut o discuție telefonică cu președintele ales, Maia Sandu. În cadrul discuției prim-ministrul Chicu a solicitat respectuos tuturor forțelor politice din Parlament să examineze minuțios proiectele bugetar-fiscale, or este convins că președintele ales înțelege foarte bine riscurile intrării în noul an fără buget aprobat, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

Guvernul este gata să prezinte argumente/explicații pe orice virgulă/cifră din acele proiecte în Parlament. 

Orice amendament al deputaților va fi examinat și avizat de Guvern, iar deputații vor decide asupra textului final al acestor legi.

Premierul împărtășește pe deplin opinia președintelui ales, că acest Parlament trebuie urgent dizolvat.

„Am avut o discuție telefonică cu prim-ministrul Chicu. I-am spus că bugetul prezentat de Guvern nu este în măsură să ajute cetățenii, dimpotrivă, conține scheme din care deputați corupți vor scoate bani în continuare. 

I-am spus că țara are nevoie de un alt Parlament și de un alt Guvern. Demisia Guvernului este cea mai scrută cale spre acest obiectiv”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.