Acasă Politic Maia Sandu l-a acționat în judecata pe Ion Chicu. Ce despăgubire a...

Maia Sandu l-a acționat în judecata pe Ion Chicu. Ce despăgubire a prejudiciului cere

0

Lidera PAS, Maia Sandu a depus o cerere de chemare în judecată pe numele prim-ministrului Ion Chicu pentru că ar fi lansat acuzații false împotriva sa. În cererea depusă, lidera PAS cere prejudiciu moral de 100 de mii de lei de la prim-ministrul Ion Chicu.

Documentele și cererea prealabilă de chemare în judecată au fost deja înaintate. În document, Maia Sandu menționează cauza și motivele pentru care a recurs la aceste acțiuni.

Totodată, Maia Sandu susține că pe 15 mai, prim-ministrul Ion Chicu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu acuzații false împotriva sa.

Atunci, Ion Chicu a spus că Maia Sandu, în calitate de prim-ministru al Guvernului ar fi oferit la 5 iulie 2019 răgaz lui Ilan Șor să achite 118 milioane de lei pe care le datora statului și, potrivit lui Ion Chicu, din această cauză Aeroportul Internațional nu a fost restituit statului.

Mesajul postat de Ion Chicu, pe 15 mai, pe pagina sa de facebook:

Maia Sandu îi cere premierului să dezmintă aceste informații și să posteze pe pagina sa de facebook dezmințirea, dar totodată să achite și prejudiciul moral de 100 de mii de lei.

Contactat de TV8, Vitalie Dragancea, consilierul în comunicare a premierului Ion Chicu a ne-a comunicat următoarele: „Dacă Maia Sandu vroia să meargă în instanță, se ducea calm, liniștit, câștiga în instanță și asta era tot. Dna Sandu își face publicitate electorală, din păcate. Suntem o țară democratică și orice om are dreptul să meargă în instanță și să-ți apere drepturile, atunci când consideră că i-au fost încălcate”.

sursa:tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.