Acasă Politic Maia Sandu îl acuză pe Alexandr Stoianoglo că ar fi un „Cal...

Maia Sandu îl acuză pe Alexandr Stoianoglo că ar fi un „Cal Troian” pentru opoziție

0

În cadrul dezbaterilor electorale, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a caracterizat pe Alexandr Stoianoglo ca fiind un „cal troian” și un om prin care alte forțe politice încearcă să preia controlul asupra țării. Sandu a subliniat că nu este de acord ca moldovenii să fie conduși de cei care stau în spatele lui Stoianoglo.

„Niciun moldovean nu vrea să fie condus de cei care au furat statul și cetățenii. De cei cu care am luptat și pe care am reușit să-i alungăm de la putere. Acum, ei au găsit o fațadă după care se ascund, pentru a reveni la putere și a controla din nou resursele statului”, a declarat Maia Sandu în timpul dezbaterilor.

Aceste afirmații subliniază tensiunile din campania electorală și reflectă îngrijorările actualei guvernări cu privire la posibila revenire a foștilor lideri considerați corupți. Declarațiile președintelui vin într-un context electoral marcat de controverse și competiție acerbă între candidați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.