Acasă Politic Maia Sandu: „Haideți să fim 350 de mii de moldoveni din diasporă...

Maia Sandu: „Haideți să fim 350 de mii de moldoveni din diasporă în turul 2”

0

Maia Sandu, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la șefia statului, care a acces în al doilea tur al alegerilor, a venit cu un apel către moldovenii din străinătate, informează TRIBUNA. 

„Dragi moldoveni de peste hotare, vă mulțumesc pentru participarea extraordinară la votare! 240 de mii 548 de moldoveni – din toate colțurile lumii – au ieșit la vot și au apărat pacea, cursul european al țării și o viață mai bună pentru cei dragi rămași acasă. Ați votat DA la referendum și am câștigat! Este o victorie pentru generații înainte – aderarea la UE va fi introdusă în Constituție!

Pentru ca acest DA, pentru ca această victorie să conteze, e nevoie să ieșim cât mai mulți la vot pe 3 noiembrie. Haideți să fim 350 de mii de moldoveni din diasporă în turul 2”, a declarat ea.

Maia Sandu a spus că „mai avem o bătălie de dat!”.

„Să câștigăm în fața hoților prin puterea votului nostru! Sunați acasă, convingeți rudele să iasă la vot, spuneți-le ce putem pierde și haideți să ne mobilizăm și să nu lăsăm țara pradă hoților. Salvăm Moldova!”, a conchis politiciana.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.