Acasă Politic Maia Sandu, după atacul asupra unui spital de la Kiev: Sunt cutremurată

Maia Sandu, după atacul asupra unui spital de la Kiev: Sunt cutremurată

0

În urma unui atac masiv cu rachete lansat de Federația Rusă asupra unui spital pentru copii din Ucraina, președintele Republicii Moldova Maia Sandu a venit cu o reacție. Potrivit șefei statului, Kremlinul a transformat acest război într-un război împotriva copiilor, ceea ce dă dovadă de lipsă totală de omenie.

„Sunt cutremurată de atacul Federației Ruse asupra unui spital de copii de la Kiev, Ucraina. Acest spital, care a salvat mii de copii, zace acum în ruine”, scrie președintele Republicii Moldova pe contul său. 

Șefa statului a subliniat că, acest război a fost transformat de Kremlin într-un război împotriva copiilor. 

„O astfel de lipsă de omenie și indiferență față de viețile oamenilor este ceea la ce noi ne opunem”, a subliniat Maia Sandu. 

Rusia a lansat din nou un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei. Potrivit informațiilor preliminare ale autorităților locale, mai mulți oameni au fost uciși și răniți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.