Acasă Justiţie Maia Sandu despre activitatea procurorului general: ”Lipsită de performață. Voi avea o...

Maia Sandu despre activitatea procurorului general: ”Lipsită de performață. Voi avea o discuție serioasă cu Stoianoglo”

0

Întrebată despre activitatea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, la un an de mandat, Președintele ales Maia Sandu a declarat că acesta acyivitate este una ”lipsită de performanțe. Declarația a fost făcută recent, în cadrul unei conferințe de presă.

Maia Sandu a calificat activitatea procurorului general Alexandr Stoianoglo, la un an de la numirea în funcție, drept una „lipsită de performanțe”.

„Nu prea am lucruri bune de spus despre activitatea procurorului general după un an de zile, din păcate. Îmi doresc să am o discuție imediat după inaugurare. Să văd dacă sunt argumente pentru această lipsă de performanță. La Consiliul Suprem de Securitate vom avea discuții serioase despre cele mai mari dosare de corupție”, a menționat Maia Sandu.

Chiar și așa, Președintele a menționat că își dorește o întâlnire cu Stoianoglo, unde va discuta inclusiv despre lipsa de progres în dosarul furtului miliardului.

„Îl voi întreba dacă există presiuni din partea unor clanuri, dacă e vorba de colaborare ineficientă din partea unor jurisdicții externe”, a spus Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.