Acasă Politic Maia Sandu anunță ce va face în primul rând dacă câștigă prezidențialele:...

Maia Sandu anunță ce va face în primul rând dacă câștigă prezidențialele: ” … dar o să fac totul în cadrul legal”

0

Lidera PAS, Maia Sandu, susține că dacă va câștiga alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, în primul său an de mandat de președinte al R. Moldova vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate. Declarația a fost făcută în seara zilei de joi, 30 iulie, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Potivit Maiei Sandu actualul Parlament a fost ales în urma unor alegeri viciate, prinurmare aceasta oferă asigurări că va găsi metode legale ca Legislativul să fie dizolvat.

„Bineînțeles că o să fie organizate alegeri anticipate, dar o să fac totul în cadrul legal. O să mă conduc după buchia legii. Noi înțelegem că pentru alegeri anticipate trebuie să fie acordul și a unor forțe politice din Parlament. În mare parte deputații ar trebui să recunoască că Parlamentul acesta a fost ales printre niște alegeri viciate și negociate cu Plahotniuc. Cu siguranță că vom găsi metode legale prin care se dizolvăm Parlamentul”, a declarat Maia Sandu.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.