Acasă Politic Maia Sandu anunță ce se va întâmpla dacă Chicu nu își va...

Maia Sandu anunță ce se va întâmpla dacă Chicu nu își va da demisia

0

Președinta aleasă, Maia Sandu, susține că dacă în următoarele zile Ion Chicu nu-și va da demisia, deputații PAS vor elabora și vor înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Declarațiile au fost făcute de către Maia Sandu în cadrul emisiuni În PROfunzime de la Pro TV Chișinău, transmite SafeNews.md cu referire tv8.md.

În context, președinta aleasă, Maia Sandu a declarat că, în condițiile în care deputații PSRM și Igor Dodon își doresc alegeri parlamentare anticipate, demisia lui Ion Chicu din funcția de premier al Republica Moldova este cea mai rapidă soluție pentru declanșarea acestora.

(…) Noi considerăm că cea mai scurtă cale spre declanșarea alegerilor parlamentare este demisia Guvernului și de aceea insistăm și venim cu această primă revindecare, demisia Guvernului, pentru ca să ajungem la alegeri anticipate (…), susține Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.