Acasă Politic Maia Sandu a discutat cu Înalt Preasfinţitul Vladimir

Maia Sandu a discutat cu Înalt Preasfinţitul Vladimir

0

Președinta aleasă, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Mitropolitul Moldoveni, Înalt Preasfinţitul Vladimir. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a președintei. Sandu a mai spus că primit în dar o icoană de la Mitropolit.

„Astăzi am avut o întrevedere cu Înalt Preasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al întregii Moldove, la care i-am mulțumit pentru felicitările adresate cu ocazia alegerii în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Am adus mulțumiri și pentru darul Mitropolitului Vladimir – o Icoană a Maicii Domnului. Am discutat despre perioada dificilă prin care trece țara noastră și cum putem ajuta oamenii să treacă mai ușor prin criză”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Precizăm că Mitropolitul Vladimir a fost un susținător al înflăcărat al socialistului Igor Dodon și l-a promovat intens în cadrul campaniilor electorale. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.