Acasă Social MAI-ul are indicația de a nu permite slujbele bisericești: Polițiștii vor aplica...

MAI-ul are indicația de a nu permite slujbele bisericești: Polițiștii vor aplica amenzi

0

Premierul Ion Chicu a anunțat că Ministerul Afacerilor Interne a primit indicația de a nu permite desfășurarea slujbelor bisericești, după ce a fost înregistrat încă un caz de infectare cu coronavirus în rândul preoților.

„Dacă se vor petrece aceste slujbe divine cu participarea credincioșilor, statul va aplica sancțiunile prevăzute de legislație. Vă rog foarte mult toți să se conformeze și sper să nu ajungem la aplicarea amenzilor în conformitate cu Legislația. Noi vedem această măsură ca o ignorare a prevederilor de combatere a noului coronavirus. Polițiștii vor amenda pentru încălcările respective”, a spus Chicu. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.