Acasă Social LIVE// Veteranii războiului de pe Nistru protestează în fața Președinției

LIVE// Veteranii războiului de pe Nistru protestează în fața Președinției

0

Câteva zeci de veterani ai războiului de pe Nistru manifestează în fața Președinției în semn de protest față de inacțiunea statului în legătură cu posturile ilegale instalate în zona de securitate de administrația de la Tiraspol, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

De asemenea, veteranii se arată dezamăgiți că promisiunile guvernării de susținere a lor nu s-au realizat, inclusiv acordarea de polițe medicale gratuite. Cu unii reprezentanți ai combatanților s-au întâlnit mai mulți deputați din opoziție, însă aceștia cer o întrevedere oficială cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și deputatul PDM, Alexandru Jizdan pentru a le prezenta pachetul de revendicări pe care îl au pentru îmbunătățirea situației economice a veteranilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.