Acasă Politic LIVE// Ședința Parlamentlui din 18 iunie 2020

LIVE// Ședința Parlamentlui din 18 iunie 2020

0

Deputații de la Chișinău urmează să se întrunească joi și vineri, 18 -19 iunie, în ședințe plenare la Parlament. Pe agendele celor două ședințe sunt programate cel puțin 21 de subiecte. Printre subiectele care urmează să fie examinate este și Proiectul Legii cu privire la investițiile în activitatea de întreprinzător și Legea privind regimul străinilor în R. Moldova.

LIVE TEXT:

Ora 10:25 Ministrul Apărării urmează să vină astăzi în Parlament pentru a fi audiat. Propunerea PAS a întrunit numărul necesar de voturi.

Ora 10:20 Este examinată propunerea PAS cu privire la audirea ministrului Apărării în Parlamentul.

Rusia este pe locul 3 la numărul de infectări. PAS solicită să vină ministrul Apărării să ne spună cum a adimis ca militarii noștri să participe la paradă”, a declarat deputatul PAS, Oazu Nantoi.

Ora 10:17 Au loc propuneri pentru ordinea de zi, înainte ca aceasta să fie aprobată..

Ora 10:13 Președinta Parlamentului a ținut un discurs prin care a anunțat că pe 21 iunie urmează să fie marcată Ziua medicului și farmacistului. Astfel, Greceanîi a adus mai multe felicitări pentru medici.

Ora 10:11 Ședința a început. 89 de deputați sunt prezenți la ședință.

Agenda integrală:

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.