Acasă Justiţie LIVE// Ședința Consiliului Superior al Procurorilor din 7 mai 2020

LIVE// Ședința Consiliului Superior al Procurorilor din 7 mai 2020

0

UPDATE 10.20// Eugeniu Gogu, procuror actual la Procuratura raionului Cantemir, a depus cerere privind transferul la funcția de procuror în Procuratura raionului Ștefan Vodă. Eugeniu Gogu: Primul motiv este personal, sunt născut și domiciliez în Căușeni, până în Ștefan Vodă sunt aprox. 30 km, astfel este desul de ușor să mă deplasez. Al doilea motiv este profesional – în cadrul Procuraturii raionului Ștefan Vodă este deficit de cadre, de procurori.

UPDATE 10.10// CSP a decis transmiterea dosarelor unor candidați la funcția de procuror în Colegiul pentru selecția și cariera procurorilor.

UPDATE 10.05// CSP aprobat cumulul funcției de procuror cu activitățile didactice în cazul a 5 procurori, participanți într-un proiect ce vizează domeniul prevenirii și combaterii traficului de ființe umane.

UPDATE 09.57// Pentru concursul de suplinire a funcției de Procuror șef al Procuraturii raionului Dondușeni au candidat două persoane:

Anatolie Banaru, adjunctul procurorului șef al raionului Dondușeni – 142 de puncte,

Eugen Trocin, procuror șef interimar al raionului Dondușeni – 130,3 puncte.

Se consideră ales candidatul care are cel mai bun punctaj la concurs, respectiv, Anatolie Banaru, care va ocupa funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Dondușeni în următorii 5 ani.

UPDATE 09.40// CSP l-a desemnat pe Viorel Tureac învingător al concursului la funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Drochia.

UPDATE 09.32// Valentin Baidaus, desemnat învingător al concursului la funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Florești, pentru un mandat de 5 ani.

UPDATE 09:29// Vasile Ciubotaru, desemnat învingător al concursului la funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Telenești, pentru cel de-al doilea mandat, de 5 ani.

UPDATE 09.20// CSP l-a desemnat pe Vitalie Cebotari învingător al concursului la funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Cahul.

UPDATE 09.10// Vladislav Guzic a fost desemnat câștigător al concursului la funcția de procuror șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

UPDATE 09.00// La această oră are loc ședința Consililului Superior al Procurorilor. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.