Acasă Politic LIVE// Briefing organizat de deputați și susținători ai PP Șor: Protestează...

LIVE// Briefing organizat de deputați și susținători ai PP Șor: Protestează împotriva comentariilor și declarațiilor lui Peter Michalko

0

Deputații și susținătorii partidului Politic Șor susțin organizează un protest împotriva comentariilor și declarațiilor nediplomatice, dar și a imixtiunii în justiție din partea lui Peter Michalko. Potrivit acestora, cleclarațiile făcute, încalcă flagrant statutul său diplomatic.

„Partidul Politic „ȘOR”, formațiune politică parlamentară de opoziție din Republica Moldova își exprimă profundul dezacord și condamnă fără echivoc declarațiile făcute de Peter Michalko în studiul unui post privat de televiziune la adresa liderului Ilan Șor, declarații care încalcă flagrant statutul său diplomatic, interzicerea imixtiunii unui stat străin în afacerile interne ale altui stat, normele dreptului internațional, dar și prezumția nevinovăției consfințită în Constituția Republicii Moldova”, a scris deputata PP ȘOR, Marina Tauber.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.