Acasă Politic Litvinenco despre decizia PA de neîncepere a dosarului penal în privința imaginilor...

Litvinenco despre decizia PA de neîncepere a dosarului penal în privința imaginilor cu ”kuliokul”: Probabil, va trebui să punem în discuție cât de ”independent” este totuși procurorul general

0

Procurorii nici nu au încercat să audieze persoana care a încercat să dea ”kuliokul” (Plahotniuc), nici cel căruia i s-a propus (Dodon). Numaivorbind de ”Cornel” (cel mai probabil Cornel Furculiță) și nici ”Costea” (cel mai probabil Constantin Botnari). Afirmația îi aparține deputatului ACUM, Sergiu Litvinenco, ca urmare a anunțului făcut de Procuratura Anticorupție, potrivit căruia nu va fi început un dosar penal în baza imaginelor video din fostul sediu al democraților.

Procuratura Anticorupție a decis neînceperea urmăririi penale în cazul ”kuliokului” pe care Plahotniuc a încercat să-l dea lui Dodon. Chipurile e totul bine acolo.
Cel mai grav e că procurorii nici nu au încercat să audieze persoana care a încercat să dea ”kuliokul” (Plahotniuc), nici cel căruia i s-a propus (Dodon). Numaivorbind de ”Cornel” (cel mai probabil Cornel Furculiță) și nici ”Costea” (cel mai probabil Constantin Botnari), a scris Litvinenco pe pagina sa de facebook.

Mai mult decât atât, deputatul susține că trebuie pusă în discuții ”independența” procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

Activitatea procuraturii de acum seamănă din ce în ce mai mult cu activitatea procuraturii de pe timpul lui Plahotniuc. Orice nu ai denunța/sesiza, venea răspuns că acesta ar fi ”curat ca lacrima”. Atunci Plahotniuc, acum atât Plahotniuc, cât și Dodon. Probabil, va trebui să punem în discuție cât de ”independent” este totuși Procurorul general…, a concis Litvinenco.

Amintim că astăzi, Procuratura Anticorupție a anunțat că a dispus neînceperea urmăririi penale în cadrul procesului penal pornit pe denunțurile lui Andrei Năstase și Iurie Reniță prin care cereau investigarea circumstanțelor rezultate din înregistrările video în care Igor Dodon ar fi primit de la fostul lider PDM o pungă, în care se prezuma că ar fi fost bani. Motivul acestei decizii este că faptele persoanelor vizate în înregistrări nu întrunesc elementele vreunei infracțiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.