Acasă Politic La inițiativa PAS, Parlamentul a votat! Ministrul Pânzari va fi audiat pe...

La inițiativa PAS, Parlamentul a votat! Ministrul Pânzari va fi audiat pe subiectul participării militarilor moldoveni la parada de la Moscova

0

Deputatul PAS Oazu Nantoi a cerut Legislativului ca să fie audiat ministrul Apărării Alexandru Pânzari pentru a da explicații despre detașarea contingentului de 75 de militari la parada de la Moscova în timp ce Rusia se clasează pe locul 3 în lume după numărul de persoane infectate cu Covid-19.

Propunerea de la PAS a fost susținută de celelalte fracțiuni din opoziție și 3 deputați ai Partidului Democrat – Ion Leucă, Ghenadie Buza și Ludmila Guzun.

Deși președintele Parlamentului a propus audierea acestuia pentru săptămâna viitoare, inițiatorii audiereii au insistat ca acest lucru să se întâmple anume, astăzi. Fapt acceptat într-un final prin vot.  

SafeNews.md amintește că președintele Dodon, în calitate de comandant Suprem al Forțelor Armate, a semnat un ordin de detașare a 75 de militari moldoveni care să participe la parada militară de la Moscova care va avea loc pe 24 iunie. 

În ultimele zile Republica Moldova a atins noi recorduri negative la infecția cu noul tip de Coronavirus. La ora actuală, în Republica Moldova  sunt confirmate 12 000 cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Acest lucru se întâmplă și În Federația Rusă care la ora actuală înregistrează peste 530 000 de persoane infectate și peste 6800 de decese. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.