Acasă Extern Kremlinul anunță că așteaptă scuze de la Biden: Replică de la Casa...

Kremlinul anunță că așteaptă scuze de la Biden: Replică de la Casa Albă

223
0
ads

Președintele Joe Biden nu regretă afirmația făcută cu privire la Vladimir Putin, pe care l-a numit „un criminal”, a spus purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, joi, întrebată cu privire la subiect în contextul în care Kremlinul a anunțat că își retrage ambasadorul de la Washington „pentru consultări”, relatează Business Insider.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a fost întrebată cu subiect și predicat dacă președintele Statelor Unite regretă apelativul folosit pentru Vladimir Putin – „Nu, președintele a dat un răspuns direct la o întrebare directă”, a răspuns ea, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

Joe Biden a făcut afirmația în timpul unui interviu acordat jurnalistului ABC George Stephanopoulos. Acesta din urmă l-a întrebat pe președinte dacă este de părere că Vladimir Putin „este un criminal”, la care președintele a răspuns: „Da, cred acest lucru”.

De asemenea, președintele SUA a spus că Putin „va plăti un preț” pentru încercarea de a influența alegerile prezidențiale americane din 2020.

Vladimir Putin i-a replicat lui Biden urându-i sănătate, adăugând că o spune „fără niciun fel de ironie, fără glumă”. „Cine zice, ăla e! Vedem întotdeauna caracteristicile proprii în celălalt”, a mai spus Putin, râzând.

Kremlinul a răspuns, ulterior, la afirmațiile lui Joe Biden prin retragerea ambasadorului său la Washington, motivând cu „deteriorarea ireversibilă a relațiilor diplomatice”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here