Acasă Politic Krasnoselski se află la Moscova: Discută despre interacțiunea ruso-transnistreană

Krasnoselski se află la Moscova: Discută despre interacțiunea ruso-transnistreană

0

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a sosit marţi la Moscova pentru a discuta „subiectele interacţiunii bilaterale ruso-transnistrene în diverse direcţii”.

Potrivit serviciul de presă al liderului de la Tiraspol a raportat că „mai multe întrevederi de lucru cu reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale a Federaţiei Ruse, ai Dumei de Stat, ai Consiliului Federaţiei şi ai Ministerului de Externe al Rusiei sunt planificate astăzi şi în zilele următoare”.

Krasnoselski va anunţa la şedinţe datele despre modul în care locuitorii Transnistriei au votat la alegerile pentru Duma de Stat a Federaţiei Ruse. 

În plus, „negocierile în formatul „5+2” (privind soluţionarea conflictului transnistrean – „I.”) urmează să fie discutate cu colegii noştri ruşi”.

În mod tradiţional, liderul de la Tiraspol „va comunica cu compatrioţii pe platforma Reprezentanţei oficiale a Transnistriei la Moscova”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.